Vanaf dinsdag 21 juli diverse kinderactiviteiten in het MEC

Leen een schepnet of zandspeelgoed, maak een natuurschilderijtje, maak heksensoep, ontdek wat er groeit in de moestuin, maak een muziekinstrument.. en nog zo veel meer activiteiten die het Natuurkwartier deze zomer organiseert voor kinderen uit Nieuwegein en omgeving.

De Buitenbalie van het Natuurkwartier is er om kinderen de gehele zomervakantie een leuk alternatief te bieden wanneer bijvoorbeeld het Coronavirus de geplande vakantie heeft gedwarsboomd, maar is er vooral om kinderen die deze zomer in Nieuwegein vertoeven een leuke en leerzame zomer te bezorgen. De Buitenbalie vindt plaats van dinsdag 21 juli tot en met 27 augustus op de dinsdag, woensdag en donderdag (van 10.00 – 16.00 uur) vóór het Milieu Educatie Centrum en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Kom je ook?
De Buitenbalie is onderdeel van een serie van kinderenactiviteiten in Nieuwegein. Via deze link is het volledige zomerprogramma te vinden en kan je je inschrijven voor een activiteit. De meeste activiteiten zijn gratis. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren