Van Os tassen en koffers opent nieuw filiaal in Nieuwegein

Het nieuwe filiaal van Van Os tassen en koffers aan de Binnenstede 30 in Nieuwegein zal op donderdag 24 juni geopend worden. Speciaal voor deze gelegenheid en na inschrijving voor de nieuwsbrief ontvangen bezoekers 10% korting op een aankoop in de winkel. De nieuwe vestiging in Nieuwegein is alweer de 32e winkel van Van Os. De winkels zijn landelijk breed verspreid

Winkelcentrum Cityplaza
De winkel zit op het Cityplaza, op de plek waar voorheen Marpa Lederwaren zat. De bewoners van Nieuwegein en regio zijn al bekend met de locatie van de tassen- en kofferwinkel. In het nieuwe filiaal van Van Os ligt de nadruk op de presentatie van een breed assortiment tassen en koffers van zorgvuldig geselecteerde topmerken. Van dames- en herentassen tot aan reistassen, koffers en schooltassen. Denk o.a. aan merken als Samsonite, Eastpak, Fjällräven, The North Face, Cowboysbag, Valentino en Castelijn & Beerens.

Wens in vervulling
Volgens directeur Hein van Os gaat met de opening van het nieuwe filiaal midden in het levendige winkelgebied van Nieuwegein een lang gekoesterde wens in vervulling. Van Os tassen en koffers wil dichtbij haar klanten zitten en daarom kijkt de speciaalzaak steeds naar mogelijkheden die verder invulling geven aan die wens. “Met de opening van deze toplocatie in het mooie Nieuwegein kunnen we nog sterker uitpakken met de collectiepresentatie” aldus Van Os. “Ik ben erg trots op wat we samen hebben neergezet. We zijn gericht op de toekomst en blijven ons continu ontwikkelen. In Nederland is Van Os al een begrip. Twee jaar geleden hebben wij ons 90 jarig bestaan gevierd. De stap voor Van Os tassen en koffers om zich te vestigen in Nieuwegein is een logische stap om ons servicegebied uit te kunnen breiden.”

De opening
Nu de winkels langzamerhand meer en meer mogen is er ook wat ruimte om de opening te vieren. Het publiek in Nieuwegein kan zich daarom verheugen op goodiebags (op=op), een cadeaubon voor elke 50e betalende klant en een kortingsactie.

Openingstijden
Het nieuwe filiaal aan de Binnenstede 30 bevindt zich in winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad  van Nieuwegein. Bekijk voor de openingstijden van de winkel eb het aanmelden voor de nieuwsbrief  deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk