Touchdown & Scrum

Op 26 april 2003 geven de mannen van Touchdown in Theater De Kom in Nieuwegein -onder de titel SCRUM – een avondvullend concert. TouchDown is een 7 mans acapella pop formatie. De zangers hebben allemaal verschillende vocale ervaringen, variërend van klassiek, pop tot musical en barbershop. De gemeenschappelijke liefde voor popmuziek leidde al snel tot de nu zeer herkenbare TouchDown-formule van a capella-pop, zowel in Nederland als daarbuiten. De groep vindt dat hun nummers iets met het publiek moeten doen.

De titel van hun nieuwe theatershow is SCRUM. Dit is een term uit het rugby: het staat voor een spelonderbreking, voor verovering, voor duwen en trekken, samen met, maar óók tegen elkaar. Scrum staat dus voor een spannende, maar toch ook voor een gevoelige avond. Het programma is opgebouwd uit zowel bestaande als uit nieuwe songs. Van stevig tot kwetsbaar, zoals de stoere TD teamleden ook in werkelijkheid zijn. Het moet dus vooral een spannende wedstrijd in het bestaan van de Touchdown ‘ers gaan worden.

De kaartvoorverkoop voor de wedstrijd is al in volle gang dus als je nog wilt bestellen, wacht dan niet te lang en mail naar Theater De Kom of bel met het theater: 030 – 60 455 54.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren