Van camping tot kunst op KBS Vroonestein

Op 27 augustus ging het nieuwe schooljaar bij KBS Vroonestein op ludieke wijze van start. De juffen en de meester waren nog heerlijk op vakantie en dronken een kopje koffie op hun “Vroonestein Camping”. De nieuwe schoolshirts voor de kinderen waren ook te bewonderen bij de leerkrachten. Ieder kind kreeg een nieuw shirt mee naar huis die dag.

Na het openen van het schooljaar, mochten de kinderen langs de tentjes, opblaas flamingo en de ligstoelen naar binnen. Het schooljaar kon van start! Niet alleen was de opening dit jaar verrassend, ook is er dit schooljaar sprake van een mooie samenwerking. Deze samenwerking gaat plaats vinden met Painter Jazz. Painter Jazz was bij de opening van het nieuwe schooljaar ook aanwezig om in de hal bij de hoofdingang zijn ‘live painting’ te demonstreren.

Kunst wordt door Painter Jazz als een tool gebruikt om ieder kind te laten zijn. Een meerwaarde die voor iedere individu in een maatschappij van nu, van belang is. Doordat de Vroonestein en Painter Jazz de krachten gaan bundelen, ontstaat er een uniek concept waardoor de kernwaarden van de Vroonestein nog verder worden uitgediept. Dit wordt ook visueel gemaakt op diverse wanden in de school. Kinderen mogen hierbij meedenken waardoor er meer verbinding ontstaat in het creatieve proces.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren