Vakantieservice 2003

Tijdens de komende zomermaanden biedt de Bibliotheek Nieuwegein weer de z.g. vakantieservice aan. Ook tijdens deze zomervakantie kunnen de lezers weer ontspannen en onbezorgd van hun vakantielectuur genieten.

Van 16 juni tot 25 augustus kunnen de geleende materialen vooraf worden verlengd tot zes weken. Bij alle vakantievierders zitten in de koffer naast de badkleding, tandenborstels en reispapieren natuurlijk ook een groot aantal leesboeken.

Omdat de uitleentermijn nu vooraf verlengd kan worden van drie weken tot zes weken hebben de lezers vooraf rustig de tijd om voor het inpakken van de koffers een paar leuke boeken uit te zoeken en na thuiskomst van de vakantie hoeft men niet direct die zelfde dag de boeken weer in te leveren. De kosten voor deze service zijn € 1,35 per pas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren