Vader en zoon Etty laten hun kunstwerken zien

Van 17 augustus t/m 21 september 2013 exposeren vader Joe Etty en zoon Randy Etty in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. De opening van de tentoonstelling vindt plaats op zondag 18 augustus om drie uur ’s-middags. Ronnie Sloot zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting.

Joe Etty is geïnspireerd door schilders als Monet en Van Gogh. Hij schildert al sinds zijn jonge jaren; niet alleen landschappen, huizen, boerderijen en bloemen, maar ook portretten. Hij heeft in de loop der jaren zich een groot aantal technieken eigen gemaakt. Hij varieert ook met abstracte schilderijen en sculpturen. De laatste tijd heeft hij zich toegelegd op creaties met lichtgewicht cement. Joe is geboren in Indonesië en woont alweer meer dan 32 jaren in Nieuwegein.

Zijn zoon Randy schildert sinds enige tijd; hij heeft hiervoor verscheidene cursussen gevolgd aan de Volksuniversiteit in Nieuwegein. Hij gebruikt voornamelijk acrylverf op doek, maar hij experimenteert ook met verschillende materialen en beeldhouwwerken. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is op de zaterdagen en zondagen geopend op van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren