Vaar(in)tocht Sinterklaas gaat zaterdag NIET door in Nieuwegein

De intocht van Sinterklaas in Nieuwegein gaat, zoals eerder aangekondigt, NIET door in Nieuwegein. Het organisatiecommite laat onze redactie weten: ‘Gezien de maatregelen en oplopende cijfers vinden wij het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan. Vreselijk jammer natuurlijk, maar de risico’s zijn, ondanks alle maatregelen die we bedacht hadden, toch te groot!’ De organisatie hoopt Sint en zijn Pieten volgend jaar mogen te verwelkomen op de traditionele manier in Vreeswijk!

Sinterklaas bouw-kleurwedstrijd
Maak je eigen Sinterklaasschoentje en maak kans op leuke prijzen of een mooie kinderfiets van Happy Bike! Kleur het schoentje in met kleurpotloden, stiften of verf. Knip vervolgens het schoentje netjes uit. Smeer een beetje lijm op de plakranden en vouw het schoentje in elkaar. Lever je schoentje in vóór zaterdag 27 november en ontvang wat lekkers! Veel knutselplezier!

Bouwplaat
De kleurplaat kan ook worden opgehaald bij Broodje Vreeswijk, Knus bij Ann, Bloemenshop4Roses of Slagerij Koekman in Vreeswijk. Of je kunt hem hier op De Digitale Stad Nieuwegein downloaden.

Als hoofdprijs is er een kinderfiets van Happy Bike
Er zijn drie leeftijdscategorieën (4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar) in iedere categorie drie prijzen en voor de aller-, allermooiste een fiets. Bij inlevering ontvangen de kinderen een zakje pepernoten. De kleurplaat moet je inleveren vóór zaterdag 27 november bij Broodje Vreeswijk, Knus bij Ann, Bloemenshop4Roses of Slagerij Koekman in Vreeswijk.

Prijswinnaars worden op 5 december bekendgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk