Urban Dance and Art Event

De laatste weken van het seizoen van theater DE KOM staan in het teken van Urban! Vrijdag 14 juni is het gratis Urban Dance Event en komen de beste breakdancers uit heel het land battlen in DE KOM. Reden voor KunstGein om die avond de deuren open te houden. Tenslotte heeft de expositie, niet geheel toevallig, ook het thema Urban.

De tentoonstelling laat de mooie samenwerking zien tussen KunstGein en DE KOM. KOM-medewerkers Hamza Gaderi en Sandra Verkamman en haar dochter Evi Kruizinga stellen hun werk tentoon. Hamza brengt in zijn kalligrafie twee werelden samen: de Arabische en de Nederlandse cultuur. Sandra tekent vrouwen met kleur. En van Evi zien we bijzondere foto’s met het thema Urban. KOM in gesprek met de exposanten.

Er gebeurt nog meer die dag. KunstGein staat centraal in het programma Lekstroom komt thuis van Omroep Lekstroom van 16.00 – 17.00 uur. Luister je ook? Op zondag 23 juni organiseren we Place du Tetre op Vive la France au Fort Jutphaas en 15 september weer een kunstmarkt op het Fort.
Om 19.00 uur de 14de verandert DE KOM in een strakke dance battle area. Op de beats van een DJ gooien dansers hun beste dancemoves in de strijd voor de eerste plek. En vanuit de atelierruimte van KunstGein heb je het beste zicht. KOM je ook?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk