UPDATE: Daders diefstal Green Village in beeld

In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 november jongstleden heeft er een laffe diefstal plaatsgevonden bij de Green Village in Nieuwegein. Rond 03.00 uur werd op het terrein van de beste trouwlocatie van Nederland 2013 een heel terras gestolen. De daders moeten gewacht hebben tot de manager het pand had afgesloten.

De eigenaar van de Green Village: ‘Nadat de dienstdoende manager om 02.50 uur het pand had afgesloten hebben onbekenden om 03.04 uur hun slag geslagen. De daders hebben het hek voor de weg geopend en zijn met een busje het terrein opgereden. Vervolgens hebben zij bijna het volledige terras ingeladen. Met deze laffe diefstal hebben zij 12 barsetjes, 8 sta-tafels, 80 krukken, 7 zitjes, 28 stoelen en zelfs de kussentjes van de stoelen meegenomen.’

De daders zijn goed in beeld. Het pand is zwaar bewaakt en de daders zijn goed in beeld. De eigenaar geeft de daders tot dinsdag 26 november om 17.00 uur de kans om de gestolen goederen terug te brengen naar de Green Village, daarna zullen de beelden van de daders vrij worden gegeven op De Digitale Stad Nieuwegein en via de socialmedia van het bedrijf. De beelden zijn reeds in het bezit.

UPDATE: Zoals beloofd dan nu de beelden van de diefstal. Klik op het videocameraatje voor de video en op het fotocameraatje voor de foto’s van de diefstal. Kent u de mensen, neem dan contact op met de eigenaar van de Green Village: Tel: (0)30 – 603 91 14.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk