Een unieke WIN-WIN actie in combinatie met kaartjes voor het benefietconcert Make A Smile

Koop voor 15 november 2017 uw kaartje[s] voor dit speciale evenement ten gunste van ‘Operatie Glimlach’ van Dokters van de Wereld, en u maakt kans op een V.I.P. upgrade. Win een diner bij restaurant Bregje in Nieuwegein, in te wisselen op een moment naar eigen keuze maar ook goed te combineren met deze fantastische muzikale avond in Theater DE KOM.

Om deel te nemen aan deze actie stuurt u uw email bevestiging of kopie van uw toegangskaart naar de organisatie van dit evenement via e-mail adres laurahulzebos@outlook.com. Onder elke 10 inzenders verloot de organisatie een diner arrangement.

Met uw toegangskaartje steunt u het goede werk van Dokters van de Wereld. De volledige opbrengst van deze avond komt ten goede aan ‘Operatie Glimlach’. Tijdens hun missies opereren zij kinderen en jongvolwassenen met een schisis. Hiermee wordt hen de zorg geboden die normaal gesproken niet toegankelijk is. Deze zorg is voor velen vaak te kostbaar, niet beschikbaar, onveilig of onvoldoende nabij.

Met uw steun maakt u nu kans op een gratis diner. Een WIN-WIN situatie voor u en het goede doel. Het concert vindt plaats op zondag 4 februari 2018. Kaartjes kosten slechts 15 euro, en deze prijs is inclusief een pauze drankje. Kaarten zijn te koop bij de theater kassa van Theater DE KOM, en via internet. Tijdens dit concert treden voor u op, Laura Hulzebos & Friends, Total Loss van Theater Totaal, het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest [NAS] en een uniek gastoptreden van Pearl Joan.

Let our smile change their world,
As their world changes with a smile.

De gehele avond staat onder begeleiding van een professionele band. Van Pop tot Soul, van Jazz tot klassiek. Alle soorten muziek komen deze avond voorbij. Het belooft een mooie en gevarieerde muzikale avond te worden.

Laura Hulzebos

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren