Unieke samenwerking brengt kinderen in beweging

Veel bewegen, leuk bewegen: dat is de insteek van de samenwerking tussen de NV Sportinrichtingen Nieuwegein en kinderopvangorganisatie KMN Kind & Co. Met de ondertekening van het convenant op maandag 4 februari j.l. hebben eerder genoemde organisaties hun unieke samenwerking bekrachtigd. Deze samenwerking leidt tot het aanbieden van sport&spelactiviteiten voor zowel kinderen die de BSO’s van KMN Kind & Co bezoeken als voor kinderen uit de wijk. Ook zwemles tijdens BSO openstelling behoort door deze samenwerking tot de mogelijkheden.

Regiomanager Willemijn Klop van KMN Kind & Co en directeur Ton Bothoff van NV Sportinrichtingen Nieuwegein deden enthousiast mee met sportactiviteiten in Wijkersloot. Het convenant werd getekend tijdens het sporten! Willemijn Klop zette haar handtekening onder het convenant op de rug van Ton Bothoff, terwijl hij rustig door dribbelde met een basketbal. Ton Bothoff tekende het convenant op de rug van Willemijn terwijl ze doorging met het draaien van het touw, zodat de kinderen met veel plezier konden verder springen.

Beide organisaties benadrukken de meerwaarde van de samenwerking: “Wij zorgen ervoor dat onze BSO kinderen kennis maken met en mee kunnen doen aan verschillende sportactiviteiten én na schooltijd de kinderen uit de wijk elkaar ontmoeten. De NV Sportinrichtingen Nieuwegein heeft de expertise en de mogelijkheden op dit gebied” aldus Willemijn Klop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk