Unieke keurmerk voor Nieuwegeinse welzijnsorganisatie

De welzijnsorganisatie MOvactor uit Nieuwegein krijgt aanstaande vrijdag 1 maart officieel een HKZ-certificering. In het stadshuis van Nieuwegein zal Dennis Duiker, directeur/bestuurder van MOvactor, om 13.30 uur het certificaat officieel overhandigd krijgen door Wethouder Hans Adriani. Tevens verricht de wethouder een feestelijke huldiging voor dit bijzondere moment, aangezien het tamelijk uniek is dat een welzijnsorganisatie dit keurmerk mag dragen.

Dennis Duiker ziet in het verkrijgen van het HKZ-keurmerk een bevestiging van het feit dat de organisatie goed op weg is: “MOvactor is een lerende organisatie. Dat betekent dat we kritisch kijken naar onze diensten en dienstverlening en daar waar nodig verbeteren. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst. Daarbij hoort dat de bedrijfsvoering op orde is. We vinden het belangrijk dat mensen vertrouwen hebben in onze organisatie. Het keurmerk laat zien dat we op een systematische wijze met kwaliteitsverbetering bezig zijn en dat dit ook geborgd is in de organisatie. Het keurmerk versterkt de uitstraling dat MOvactor een organisatie is waar Nieuwegeiners op kunnen rekenen.”

De overhandiging vindt plaatst tijdens de discussiebijeenkomst Vandaag naar de Toekomst, waarin MOvactor verschillende scenario’s voor welzijn en zorg in 2025 in kaart brengt. Grote veranderingen in de samenleving zullen ongetwijfeld van invloed zijn op de vragen die gaan leven bij de burgers. En welke consequenties hebben verschillende mogelijke ontwikkelingen op de toekomstige organisatie van de zorg (m.n. jeugdzorg, langdurige zorg, ouderenzorg) en de toekomstige staat van de overheidsfinanciën. Uitdagingen waar MOvactor als proactieve organisatie nu al over nadenkt.

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) stelt kwaliteits- en veiligheidsnormen op voor ruim 30 branches in Zorg en Welzijn. Aan deze normen is het HKZ-keurmerk verbonden. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

MOvactor is een groeiende, ondernemende welzijnsorganisatie in Nieuwegein die zich richt op alle Nieuwegeiners van jong tot oud. Zij beheren gebouwen die alles in zich hebben om te fungeren als sociaal verkeersplein voor de wijk. Mensen hebben er plezier, leren iets, delen ervaringen en helpen elkaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren