Dinsdag 22 november uitzending ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’ over Nieuwegein

Het televisieprogramma ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’ zendt dinsdag 22 november aanstaande haar reportage uit over de gevaarlijke Noordstedeweg in de binnenstad van Nieuwegein. De uitzending zal worden uitgezonden op SBS 6 om 20.30 uur.

In het programma ‘De gevaarlijkste wegen van Nederland’ belicht het programma de onveiligste verkeerslocaties van ons land. Deze variëren van onoverzichtelijke kruisingen tot onbemande spoorwegovergangen en zogenoemde dodenwegen en wordt gepresenteerd door André van der Toorn. Over de Noordstedeweg zijn veel reacties binnengekomen bij de programmamakers, dit heeft SBS doen besluiten om eens diep in de situatie te duiken.

7 thoughts on “Dinsdag 22 november uitzending ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’ over Nieuwegein

  1. Martin

    Wanneer je normaal rijdt, geen risico’s neemt en je snelheid aanpast is er niets aan de hand. Als het donker is, mijd ik de Nedereindseweg wél, er rijden dan teveel kinderen die denken dat ze beter rijden dan Max Verstappen en dáár wil ik niet het slachtoffer van worden………..

    1. Debby

      Martin, rij jij daar wel eens op de fiets dan? Aan jouw commentaar te lezen…niet. Ik kan je zeggen dat het daar als fietser zijnde levensgevaarlijk is sinds de nieuwe situatie. Ik rij daar soms met mijn kinderen van 6 en 8 en ik houd mijn hart vast.

  2. jan

    Het gaat toch om de noordstedeweg en niet de nedereindseweg

  3. Ecila

    Martin, volgens mij rij jij altijd met de auto, ik rij in een scootmobiel en kan je zeggen dat ik per week gemiddeld 5 x wel bijna een auto tegen me aan heb.
    Dit is ook niet altijd de schuld van de automobilisten maar puur omdat het niet overzichtelijk is (ingang, uitgang garage en laad en los ruimtes, bloembakken die zo groot zijn dat een kind, scootmobiel niet zichtbaar is en ineens op het zeebrapad staat enz..) kijk vanavond zelf maar dan zul je zien wat er bedoeld wordt

  4. Hella Clement

    Klopt had pas op het fietspad ook bijna een auto tegen mijn scootmobiel aan ging nog net goed en dat was bij het uitrijden van een parkeergarage. En dan hebben we het nog nuet over de zebrapaden dus terecht genomineerd.

    1. ecila

      Klopt zeebrapaden zijn daar ook een ramp, vooral die met al die paaltjes is zeer slecht verlicht s’avonds. Ik heb SBS6 over deze weg getipt. Het is zelfs zo dat er met de scootmobiel geen goede opnames gemaakt kunnen worden ivb met het slechte zicht…. wij zitten veel lager dan fietsers enz. Dus ondanks alles wat ik doe om mijn scootmobiel op te laten vallen (licht aan, noodhesje aan mijn rugleuning enz) gebeurd het te vaak dat ik niet zichtbaar ben. Ken mensen die hun kinderen niet eens alleen meer naar het winkelcentrum durven te laten gaan omdat het te vaak “bijna” fout gaat. Woon zelf bijna op de rondtonde en hou regelmatig mijn hart vast.

  5. Truus

    Het klopt. Het is daar een chaos. Ook tegels die niet goed liggen en he over struikelt en dan op de rijbaan terecht komt. Ter hoogte van ldh. Ook vind ik dat fietsers geen goede richting aangeven waar ze heen willen. Een hand uitsteken is er niet bij. Wel bij de mobiele telefoons daar funktioneert de hand prima, en ook beide oordoppen of koptelefoons, en zonder licht men hoort en ziet dan echt weinig wel? Dat dit niet verboden word. Ook automobilisten blijven vaak in gebreke door richting aan te geven. Verkeersregels zou eenvstuk makkelijker werken. Neemt niet weg dat het onoverzichtelijk is op alke fronten. Geld ook bij de roerdomplaan. Ter hoogte van jack’s grillhouse. Ook daar schiet een ieder de weg op. Ik zoy daar slapend rijk van worden. Net alks bij de noordstedeweg. Politie? Waar is die?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk