Uitstapjes/vakanties voor alleenstaande 55+ers

Altijd al zin om met iemand een uitstapje te maken of mee op vakantie te gaan? Bij 55+ Reisplezier zijn alle single 55+ers welkom om met elkaar kennis te maken en om contacten te leggen voor uitstapjes, vakanties e.d. Via het internet is dit ook mogelijk, maar om elkaar goed te leren kennen bijna onmogelijk. Bijvoorbeeld een match met iemand uit Groningen is leuk, maar men wil toch graag eerst met iemand wat uitstapjes maken om elkaar beter te leren kennen. Men komt dus met het doel om te kijken of er een click is met een of meerdere personen om samen iets te gaan ondernemen en om in een later stadium op vakantie te gaan. Reizen met gezelschap is nou eenmaal leuker en veel voordeliger. Het is geen datingplaats voor een relatie, of reisbureau.

Buurtplein de Batau is bij uitstek een geschikte accommodatie om zoiets te organiseren. Het restaurant Fairs ligt centraal, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen.

Door dit te doen bij Fairs geeft het mensen de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie (op eigen rekening) of iets dergelijks, vrijblijvend een babbeltje te maken en met mensen uit hun eigen regio in gesprek te komen. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest, de volgende bijeenkomst is zaterdag 7 december aanstaande vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie kunt u verkrijgen bij Lia Kerkhof of download dit formulier. Inschrijfgeld bedraagt € 2,50 dit is voor het materiaal zoals printerinkt, mappen en papier. 55+ Reisplezier heeft geen commerciële doeleinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren