Uitreiking prijzen vlinderkleurplaatwedstrijd

Op woensdag 30 juni aanstaande zal wethouder Corrie van Rooijen de prijzen uitreiken van de kleurplatenwedstrijd ‘Vlinders dichtbij’. Dit gebeurt op woensdag 30 juni van 10.00 tot 11.15 uur in het MEC (Milieu Educatie Centrum) aan Geinoord 9 in Nieuwegein.

De tentoonstelling ‘Vlinders dichtbij’, die sinds april in het Milieu Educatie Centrum (MEC) Nieuwegein, staat was de 50e tentoonstelling in het MEC. Ter gelegenheid daarvan zijn verschillende extra activiteiten ondernomen waaronder een kleurplatenwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ruim 1000 kinderen hebben hun best gedaan en schitterend mooi gekleurde vlinders ingeleverd die nu aan de muren van de tentoonstellingsruimte van het MEC hangen.

Uit elk van de vier categorieën –naar leeftijd – wordt de mooiste kleurplaat gekozen. Zowel de winnaar als zijn/haar klasgenootjes worden uitgenodigd. Er zullen naar schatting ongeveer honderd kinderen aanwezig zijn. De klas van elke prijswinnende leerling zal telkens een kort stukje opvoeren, b.v. een lied, toneelstukje of gedicht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk