Uitbreiding zwembad Merwestein

Op 17 oktober om 19.00 uur tijdens het discozwemmen opent Sport- en Evenementencomplex Merwestein officieel de vernieuwde interactieve glijbaan met snelheidsmeter en fotomoment.

Met deze uitbreiding wordt glijden van de glijbaan nog leuker. Actiefoto’s bekijken, direct delen op social media en onderling de strijd aangaan om de snelste tijd. De snelste deelnemers winnen namelijk leuke prijzen. De opening wordt bijgestaan door een DJ die draait tijdens het discozwemmen. Nieuw is ook de sfeer verhogende onderwater verlichting in het golfslagbad en het wedstrijdbad. Deze is eveneens recentelijk aangebracht. “Het zijn de eerste zichtbare toepassingen die Merwestein nog aantrekkelijker maakt om te bezoeken voor een dagje uit. Bezoekers stellen steeds meer eisen aan de beleving en attractiviteit van hun bezoek en op deze wijze geven we daar graag gehoor aan” aldus directeur/bestuurder Ton Bothoff.

De huidige uitbreidingen zijn onderdeel van een meerjarenplan om het zwembad van Sport- en Evenementencomplex Merwestein te blijven verbeteren en hiermee in te spelen op de behoefte van de gasten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk