UitAlleen houdt Chicken Tonight avond in Nieuwegein

Op zaterdag 5 november aanstaande houdt UitAlleen (UA) een Chicken Tonight avond in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42H in Nieuwegein. UitAlleen is als een actie van vrijwilligers ontstaan die de leeftijd van 40 zijn gepasseerd. Het is geen relatiebureau en het richt zich niet op het daten, maar de avond heeft vrijblijvende en spontane ontmoetingen tot doel. Wel zijn er inmiddels al nieuwe vriendschappen ontstaan, want samen uitgaan is veel leuker dan alleen!

UitAlleen richt zich op leuke singles die gezelligheid zoeken en nieuwe contacten willen maken of met elkaar leuke dingen willen ondernemen.

De avond begint zaterdag 5 november om 18.30 uur met een wijnproeverij met heerlijke Italiaanse wijnen. Daarna lekker met zijn allen eten. Geserveerd wordt een halve kip, waarbij diverse groenten, pasta, risotto en patate al forno worden aangeboden. Voor vegetariërs wordt er een alternatief met noten, kaas of vis aangeboden, maar dit wel graag bij de aanmelding doorgeven. Dit alles voor 14,- euro, excl. drankjes.

Omdat het niet zo makkelijk te vinden is op het Nieuwegeinse industrieterrein (maar laat je er niet door afschrikken) is het verzamelen om samen te rijden om 18.00 uur voor de Lantaern aan de Herenstraat in Nieuwegein. Meerijden kan! Aanmelden kan tot uiterlijk 3 november via uitenalleen2016@gmail.com. Natuurlijk kun je ook zelfstandig naar de Marconibaan 42H komen in Nieuwegein, want wie heeft tegenwoordig geen TomTom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk