Enthousiasme over eerste Fiets-Rommelroute

De bijna 80 deelnemers van de Fiets-Rommelroute in Batau-Noord waren zeer te spreken over de eerste editie van dit evenement. De bezoekers kwamen van heinde en verre naar Nieuwegein. Vanuit Lelystad, Zeist, Vianen, Utrecht maar ook vanuit Vreeswijk en andere Nieuwegeinse wijken bezochten zij op deze zonnige zondag de route. Het weer zorgde voor een gezellige sfeer.

“Samen met burgemeester Backhuijs , wethouder Snoeren en de voorzitter van het wijknetwerk van Batau-Noord René Hansen hebben we een deel van de route gefietst”, vertelt Renée Blom, organisator van het evenement enthousiast.

“Als je van iedereen hoort dat ze een gezellige dag hebben; dat buren spontaan ook hun spulletjes buiten zetten en dat velen nu al aan nadenken over hoe ze volgend jaar met nog meer buren mee kunnen doen, dan vind ik dat geweldig om te horen. Ik vind het verdrietig als sommige deelnemers vertellen dat ze hun buren zelden spreken, maar ik word er blij van als ik vervolgens hoor dat ze het zondag de hele dag gezellig hebben gehad. Goede zaken is leuk en belangrijk, maar een gezellige dag met je buren is ook veel waard” aldus Blom.

V.l.n.r. Voorzitter van het wijknetwerk René Hansen, Organisator Renée Blom, wethouder Peter Snoeren, organisator Rob Rooijackers en burgemeester Frans Backhuijs fietsten een deel van de route.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren