Tweetal mishandelt jongen (14) op Raadstede

Een 14-jarige jongen uit IJsselstein is op woensdag 21 januari op de Raadstede in de binnenstad van Nieuwegein mishandeld door twee jongens. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer parkeerde om 12.15 uur zijn fiets bij een trap ter hoogte van een bedrijf op de Raadstede toen hij uit het niets door twee jongens werd aangesproken. Vervolgens werd het slachtoffer uitgescholden, geduwd en geslagen door de twee verdachten. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd. Het slachtoffer zag kans om weg te komen en liep vervolgens in de richting van het winkelcentrum. De verdachten achtervolgde hem totdat ze werden tegengehouden door omstanders.

Signalementen. Verdachte 1: tussen 1.70 en 1.75 meter lang – ongeveer 17/18 jaar oud – bruin/zwart haar waarvan de zij- en achterkant opgeschoren en bovenkant in een zijscheiding – normaal postuur en droeg een donkerkleurige jas

Verdachte 2: tussen 1.70 en 1.75 meter lang – ongeveer 17/18 jaar oud – kortgeschoren haar – normaal postuur en droeg een donkergroene jas. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk