Tweede Zevenstar bier nu verkrijgbaar

Vandaag is het eindelijk zover. Het tweede Zevenstar bier, de Zevenstar SchaVuit, is binnen en ligt al in de winkel. En voor de liefhebbers zal zaterdagmiddag 31 oktober in slijterij Grapes en Bottles op winkelcentrum Nedereind een speciale Zevenstar SchaVuit proefmiddag worden gehouden. ‘Wij zijn trots op ons tweede Zevenstar bier!’ aldus het Gilde.

Zevenstar Schavuit is een heerlijk zwaar donker bier met een mooi aroma, fruitig, moutig en goed met karamel gezoet. Dit bier is krachtig en sterk dat eindigt in een fluwelen afdronk. Dit bier zou je kunnen drinken als limonade, daarom de naam Schavuit. Alcohol percentage 9,4 %.

Half november komt éénmalig een derde Zevenstar bier in de verkoop. ‘Dit bier is speciaal gemaakt voor 19 december als wij die dag tijdens het Speciaal Bier Festival herdenken dat de brouwerij Zevenstar 250 jaar geleden door brand verwoest werd in Jutphaas. Dit heerlijke bier krijgt de toepasselijke naam Zevenstar Bluswater’ laat het Gilde ons weten.

Intussen hebben al een tiental brouwers zich voor dit Speciaal Bier Festival aangemeld, waaronder brouwerij Klein Duimpje, winnaar met hun Slobberbok. tijdens het landelijke bokbierfestival. Verder zullen twee amateur brouwers een brouw demonstratie geven. Ook de vereniging van Bierartikelen Verzamelaars zullen hun verzameling tonen. Dit Speciaal Bier Festival wordt gehouden op 19 december a.s. van 12.00 uur tot 18.00 uur in Partycentrum de Lantaern aan de Utrechtsestraatweg 4 in Jutphaas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk