Katern

Tweede gemeenteweek FC Utrecht en Nieuwegein

In de week van 29 oktober tot en met 24 november staat de gemeente Nieuwegein in het teken van FC Utrecht. Om de jarenlange samenwerking tussen Nieuwegein en FC Utrecht is deze week gebombardeerd tot ‘FC Utrecht gemeenteweek’. FC Utrecht is, met zijn spelers, eSporters, mascottes en trainers, overal in Nieuwegein te zien.

Er zijn diverse activiteiten deze week in Nieuwegein waar FC Utrecht bij aansluit. Er is een clinic bij JSV, spelers gaan een school bezoeken, de oldstars gaan een partijtje walking football spelen samen met de Nieuwegeinse teams en er is een Fifa toernooi met de e-sporter van FC Utrecht.

FC Utrecht zal deze week overal aanwezig zijn om de samenwerking met de gemeente Nieuwegein te vieren. In de rust van de wedstrijd tegen ADO Den Haag op zondag 4 november zijn het kids uit Nieuwegein die gaan latjetrappen in een vol Stadion Galgenwaard; een unieke ervaring.

Voor deze wedstrijd worden ook 100 inwoners uit Nieuwegein uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Ouderen, statushouders, kinderen, mensen uit het bedrijfsleven. Natuurlijk kunt u er ook bij zijn. De kaartverkoop start binnenkort op www.fcutrecht.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!