Tweede editie ‘City Zingt’

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de 2de editie van City Zingt plaats! Een meezingfestival voor jong en oud. Word je ook zo blij van zingen en vind je het leuk om samen een feestje te bouwen? Dan is de organisatie op zoek naar jou!

Waarom City Zingt
Met City Zingt wordt de verjaardag van Nieuwegein gevierd. In 2021 bestaat Nieuwegein namelijk 50 jaar. City Zingt viert vanaf nu ieder jaar de verjaardag en is het startschot richting het feestjaar 2021.

Meedoen!?
Het Nieuwegeinse meezingspektakel is voor iedereen gratis toegankelijk. Wil je meezingen in het City koor? Of wil je dat we met een koor langskomen om te repeteren zodat je met buurtgenoten alvast een voorproefje kunt krijgen? Stuur dan een berichtje naar: info@cityzingt.nl.

Gezocht: Vrijwilligers en creatief talent
Lijkt het je leuk om te helpen met de organisatie van City Zingt, dan is de organisatie ook op zoek naar jou! We zoeken vrijwilligers voor de dag zelf om mee te helpen om alles in goede banen te leiden en we zoeken creatieve mensen die ons willen ondersteunen bij de ontwikkeling van de website en sociale media. Voor dit laatste is wel kennis en kunde vereist. Stuur een mailtje naar info@cityzingt.nl en laat ons weten wat jij kan betekenen.

De video hierboven is een impressie van de eerste editie in 2017.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk