Geslaagde ‘blind’ bier proeverij in Nieuwegein

Op dinsdag 16 augustus organiseerde de bier consumenten vereniging PINT in samenwerking met het biercollectief Zevenstar uit Jutphaas voor de tweede maal een ‘blind’ bier proefavond in Nieuwegein. ‘De eerste proefavond in april dit jaar was een groot succes en daarom zijn we gisteren op herhaling gegaan. Er werd  gezorgd voor een mooi palet aan smaken die zeker deze zomer prima gedronken kunnen worden’ aldus Rob Koerse van het Zevenstar biercollectief.

Onder leiding van Wim Burhenne, PINT Midden voorzitter en tevens proefleider in Amersfoort, konden de deelnemers een vijftal bieren blind proefen. Tussendoor werd er gepraat over bier en biernieuwtjes. De avond werd gehouden in Boerderij de Middenhof aan het Duetlaantje 1 in Nieuwegein en onze videograaf Jos van Vogelpoel was ter plekke om eens te kijken hoe nu zo een bierproef avond werd gehouden. Bovenstaan de video.

One thought on “Geslaagde ‘blind’ bier proeverij in Nieuwegein

  1. rutger jenner

    Was weer een gezellige avond en ook nog educatief 🙂 Het is goed dat alleen de eerste ronde bier is gefilmd, toen was het nog rustig. tot de volgende!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren