Twee vermiste katten in Nieuw Vreeswijk

Het zal je maar gebeuren dat je twee katten zijn vermist. Dat overkwam de eigenaresse aan de Basaltoever in Nieuw Vreeswijk. Sinds 7 januari is ook haar tweede kat Zorro vermist. Haar eerste kat Rafael is al 4 jaar vermist. “Het is erg vreemd dat mijn beide katten zijn vermist en je niet weet waar ze zijn. Zorro is al een keer eerder een paar dagen weg geweest. Maar het is wel erg stil in huis”, aldus de eigenaresse.

Zorro en Rafael spelen graag buiten en komen altijd ’s ochtends en ’s avonds thuis om te eten.

Zorro is een 7 jaar oude kater. Hij is wit met zwarte oren, zwart om het rechter oog, zwart stipje op de neus en op de kin, een zwarte zadel op de rug en een zwarte staart. Voor heeft hij witte pootjes, links achter een wit voetje en rechts achter een wit sokje. Hij mist een hoektand en is een beetje schrikachtig.

De 9 jaar oude kater Rafael is al 4 jaar weg vermist. Hij is cypers rood gemarmerd, een mooie rode aftekening in de vacht, heeft een geringde staart en een litteken op zijn buik. Rafael heeft speciaal voer nodig voor zijn nieren. Rafael is een aanhankelijke kat.

Beide katten zijn gechipt en geregistreerd. Mocht u een van deze katten zien? Laat het alstublieft Amivedi Nieuwegein weten, telefoon 088-0064674 of kijk op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren