Twee Nieuwegeiners aangehouden na babbeltruc in Leeuwarden

De politie in Nieuwegein heeft woensdag 9 oktober jl. twee verdachten van 27 en 22 jaar aangehouden naar aanleiding van een babbeltruc in Leeuwarden. De babbeltruc gebeurde op zondag 6 oktober jl. rond 22.00 uur in de buurt van een pinapparaat.

De verdachten konden worden opgespoord nadat enkele bewoners en ondernemers van de winkels op de Schrans en Verlengde Schrans in Leeuwarden camerabeelden ter beschikking hadden gesteld aan de politie.

Het slachtoffer in deze zaak betrof een 87-jarige vrouw wiens pinpas werd ontfutseld bij de babbeltruc. De pincode kregen de daders echter niet in handen. Die deden zich voor als medewerkers van de ouderenzorg, die met een bloemetje kwamen. De politie waarschuwde na de babbeltruc voor dit soort praktijken. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren