Twee lezingen in het KunstGein Podium

Op donderdag 11 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur houden Liesbeth Boon (Glaskunst) en Nancy Boone (Art-Journal) een lezing over hun werk. De lenige worden gehouden in het KunstGein Podium op de begane grond van het Stadshuis.

Inschrijving voor deze lezingen kan tot 9 oktober aanstaande via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Lezingen art journals & glaskunst. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 9,00 incl. koffie/thee. De Stadspas is geldig.

Glaskunst
Hoe is haar kunstwerk met het Catharinaportret tot stand gekomen? Het glas-in-loodraam is een kopie van de Heilige Catharina uit ‘De Annunciatie’, een gebrandschilderd glas-in-loodraam van rond 1450 in de kathedraal St. Etienne, Bourges in Frankrijk. Het kopiëren van een antiek heiligenportret was onderdeel van het vak restaureren tijdens de glasopleiding Master-Glass. Aan de hand van het raam, foto’s en meegebrachte materialen vertelt Liesbeth iets over het eeuwenoude ambacht.

Art – Journal
Wat is nou precies een Art-Journal? Nancy Boone neemt je mee in de wondere wereld van het creatief werken in boeken. Wat kun je in Art-Journals allemaal vinden, wat kun je er mee doen en wat levert het jou als mens of kunstenaar op? Ze wil je graag inspireren met deze ‘andere’ manier van werken.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze verrassende lezingen. Beide kunstenaars exposeren tot en met 27 oktober in KunstGein Podium.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren