Twee dievegges uit Nieuwegein opgepakt

Twee vrouwen uit Nieuwegein (23 en 37 jaar) zijn woensdagmiddag 15 februari jl. aangehouden op verdenking van insluiping in een woning aan de Stationsstraat in Putten. Ze worden mogelijk ook verdacht van een eerdere insluiping aan de Lariksstraat, eveneens in Putten. Een getuige gaf een signalement door aan de politie, waarna het tweetal kon worden opgepakt.

Na de aanhouding deed de politie een oproep op Facebook om omwonenden te vragen rondom hun huis te kijken of de eventuele buit bij hen in de tuin lag. De politie: ‘Wij missen nog een gouden ring en horloge. Deze liggen waarschijnlijk ergens in een tuin aan de Stationsstraat. Zou u in uw tuin willen kijken of deze ring en horloge in uw tuin liggen? Mocht dit zo zijn horen wij het graag!’ Helaas heeft de oproep niet het gewenste resultaat opgeleverd.

De vrouwen uit Nieuwegein konden, na het opmaken van procesverbaal, naar huis worden gezonden. Zij zullen zich later moeten verantwoorden tegenover de rechter.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: