Twee acts tijdens ‘Gluren bij de Buren’ in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 9 februari aanstaande zet Dorpshuis Fort Vreeswijk de deuren open voor Gluren bij de Buren. Dit met twee optredens. In het Arsenaal zal de Zang-Theatergroep On Stage optredens geven om 12.00 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur. In de Bres treedt op singer-songwriter Robbert Redert op. Deze optredens beginnen om 12.45 uur, 14.15 uur en 15:45 uur. Elk optreden duurt een half uur.  Toegang/koffie/thee zijn gratis. Even verderop kun je ‘Gluren bij de Buren’ bij Museumwerf en Museumhaven Vreeswijk.

Zang-Theatergroep On Stage
Zang-Theatergroep On Stage is een select gezelschap van mensen met passie voor zingen en theater. Ze maken met hulp van professionals hun eigen voorstellingen, die ze op de meest verrassende plaatsen opvoeren. Daarnaast zingen ze wanneer daar een gelegenheid voor is. Hun motto is: “Doe dingen waar je hart van gaat zingen”

Robbert Redert
Robbert Redert is een Singer-Songwriter die niet in een hokje te plaatsen valt. Geïnspireerd door John Mayer & James Bay klinken Pop melodieën en rake vocalen samen met invloeden van Blues en Soul door in zijn eigen repertoire. De eerste stop van zijn zoektocht naar eigen verhaal en geluid strandde bij “Kytopia” in Utrecht, waar de eerste EP “Fool” live op tape werd opgenomen. Als je op bezoek komt bij een optreden van Robbert Redert, kom je bij hem thuis in zijn huiskamer. Of dat nou écht in een woonkamer is of in een zaal van een pop-podium, de huiselijke en liefdevolle sfeer is niet te vermijden.

Over ‘Gluren bij de Buren’ en het hele programma
Er staat een gloednieuwe editie van ‘Gluren bij de Buren Nieuwegein’ voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden 35 huiskamers door de hele gemeente Nieuwegein omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. In heel Nederland, verdeeld over 22 steden, zijn maar liefst 4060 optredens naar ieders hartelust.

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur op zondag 9 februari aanstaande zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor ieder wat wils en ook nog eens gratis toegankelijk.

Zo kun je een reis om de wereld maken aan de Lekboulevard, genieten van een nieuw begin aan de Serenadelaan of een Late Night Live Experience ervaren op de Appelvink. Het hele programma kunt u hier bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren