‘Gluren bij de Buren’ bij Museumwerf en Museumhaven Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk en de Museumhaven Vreeswijk doen op 9 februari mee met editie 2020 van ‘Gluren bij de Buren!’ In het gezellige en rolstoelvriendelijke Theehuys kunt u genieten van het klassieke Brederode Kwartet. In de Museumhaven biedt het prachtige, historische luxe-motorschip Buiten Verwachting podium aan de Utregticana band Van Piekeren. De toegang is gratis. Aanmelden hoeft niet. Vol = vol.

Brederode Kwartet
Het Brederode Kwartet is een nieuw strijkkwartet waar de liefde voor muziek en het plezier van samenspelen voorop staan. Filmmuziek, tango’s, klassieke muziek of een wals? Ze staan allemaal op het programma. Het Brederode Kwartet laat, in samenwerking met sopraan Lisa Defeyter, zien hoe mooi, swingend en vooral afwisselend muziek kan zijn!

Samenstelling:
Viool Marcel van Schaik
 Viool en Roland Reumkens
Altviool: Jolanta Louwerse-Kwiatkowska
Cello: Meike Jongejan

Optredens zijn om 13:30 uur, 15:00 uur en 16:30 uur
Locatie: Theehuys van Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk/Nieuwegein

Van Piekeren
Voor muziek en vermaak kunt u terecht bij de Utregticana band Van Piekeren. Van Piekeren laat zich het best omschrijven als melodische, akoestische theaterpop met steekwoorden als cabaret, huilen, lachen, theater, zingen en zwaaien. Geniet van goudeerlijke bezielde Nederlandse luisterliedjes en gluur meteen ongegeneerd binnen in het verrassend, knus-ingerichte woonruim van het oude motorschip Buiten Verwachting van Wessel en Yvonne.

Samenstelling:
Zang: Jan van Piekeren (oprichter)
Gitaar, zang: Johan Fransen

Optredens om 12:45 uur, 14:15 uur en 15:45 uur
Locatie: Motorschip Buiten Verwachting in Museumhaven Vreeswijk aan de Prins Hendriklaan 10a, in Vreeswijk/Nieuwegein.

Lees hier het hele programma voor Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren