Tutti Frutti Festival in De Kom

Zondag 3 februari is het weer zover! In Kunstencentrum De Kom kunnen de interculturele banden aangehaald worden tijdens het zesde Tutti Frutti festival. Vergeet de Nederlandse kou en geniet van twaalf tot vijf van de exotische, tropische en kleurrijke activiteiten die dit wereldmuziek- en werelddansfestival te bieden heeft.

Voor een swingende opening van het festival zorgt een tienkoppige Salsaband. De band – onder leiding van Hermine Schneiders – bestaat volledig uit leerlingen van Kunstencentrum De Kom. Hun optreden tijdens Tutti Frutti is voor band én publiek een première! De dag is verder gevuld met een afwisselend programma van dans, muziek en zang uit verschillende niet-westerse landen. Zo kunt u onder meer genieten van Surinaamse zang en dans van Bromtyi Diari en Turkse volksdans van Ozan.

De deuren gaan om 11.30 uur open. De opening is om 12.00 uur in de ING-zaal van het theater. De workshops en demolessen starten vanaf 13.00 uur. Bezoekers van het festival betalen voor de hele dag € 3,50. Kinderen tot en met 12 jaar betalen helemaal niets!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk