City Park hondenpoepvrij

De lente is van start, City Park kleurt groen en staat binnenkort in bloei. Tijd voor alle buurtkinderen om weer te spelen in dit kindvriendelijke, kleurrijke en sportieve park. En om dit speelplezier te vergroten staan er sinds 19 maart nieuwe borden bij de ingangen van het park. Borden waarmee we aangeven dat dit niet de plek is om je hond uit te laten.

Op deze manier wordt City Park hondenpoepvrij gehouden. ‘We rekenen op het begrip van hondenbaasjes. Wil jij weten waar je wel terecht kunt met jouw trouwe viervoeter? Check de uitlaatplekken.’

Waar mag mijn hond loslopen?
In losloopgebieden mag uw hond lekker vrij rondrennen. Let wel op anderen en respecteer de regels. Waar het druk of verplicht is, houdt u uw hond aangelijnd. Zo zijn sportvelden en speelplekken niet toegankelijk voor honden. U mag natuurlijk wel op de paden ernaast lopen, als u uw hond kort aangelijnd houdt.

Benieuwd waar uw hond mag loslopen? Op de digitale hondenuitlaatkaart kunt u linksboven zoeken op adres of postcode.

Last van hondenpoep?
Heeft u veel overlast van hondenpoep bij bijvoorbeeld een speelplaats? Dan zijn er sjablonen beschikbaar om hondenbezitters hierop te wijzen. Neem contact op met uw wijkcoördinator om de mogelijkheden te bespreken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk