Katern

Tuinbeurs met Rob Verlinden

In het weekend van 10 februari tot en met 12 februari vindt de 7e editie van Dé Tuinbeurs plaats in de Veemarkthallen aan de Sartreweg in Utrecht. De Tuinbeurs staat dit jaar bol van de modeltuinen (20 stuks) met speciale thema’s. Wij geven 10 x 2 vrijkaarten weg.

Tijdens Dé Tuinbeurs Utrecht is er een uitgebreid en boeiend programma. Er vinden diverse lezingen en workshops plaats in de lezingenzaal en tevens worden er op diverse stands activiteiten georganiseerd. Op de beurszondag geeft SBS-6 presentator en tuinman Rob Verlinden acte de presence tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De kinderen kunnen deelnemen aan een spannende kabouterspeurtocht.

Wilt u vrijkaarten? Email dan uw tuin in winterse sferen aan onze redactie. Wij zullen dan aan de inzender van de leukste foto’s de vrijkaarten weggeven. Mocht u geen vrijkaarten bemachtigen dan kunt u hier een kaartje kopen in de voorverkoop.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: