TTVN wint de afdelingsbeker

In de finale van de afdelingsbekercompetitie tafeltennis van de NTTB, afd. Midden, waaraan ruim 100 teams deelnamen, stonden de beide Nieuwegeinse clubs VTV (Vreeswijk) en TTVN (Nieuwegein) met hun sterkste teams vrijdag 10 juli in de sportzaal De Waterlelie tegenover elkaar.

VTV nam een 2-0 voorsprong door overwinningen van Patrick Eling op Sophie Lucardie en de jeugdige Willem Bakers op John Jansen. Met overwinningen van Theo Verzyl op Rene Derksen en Vincent Blom op Frank van Schaik werd de stand weer gelijk (2-2).

VTV scoorde daarna nog twee keer en kwam op 4 punten, maar daar bleef het voor het team uit Vreeswijk Zuid wel bij. De volgende enkelpelen werden door TTVN met grote inspanning binnengehaald. In de 14e partij werd het 10e punt voor TTVN binnengehaald en was de afdelingsbeker in bezit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren