Trouwe huurders in het zonnetje gezet

Jutphaas Wonen zet 5 trouwe huurders in het zonnetje. Deze huurders huren al meer dan 35 jaar een woning van Jutphaas Wonen, hebben altijd trouw hun huur betaald en hebben geen overlast veroorzaakt. Zij mogen nu ieder € 1.000,= investeren in hun woning of hun woonomgeving. De actie wordt gefinancierd uit het Jutphaas Wonen fonds.

Door trouwe huurders te belonen wil Jutphaas Wonen waardering tonen voor onze trouwe bewoners die geen overlast veroorzaken en hun huur altijd op tijd betalen. Margaret Zeeman, directeur van de Nieuwegeinse woningstichting zegt hierover: “Natuurlijk verwachten we van al onze huurders dat ze op tijd hun huur betalen en geen overlast veroorzaken. De meeste huurders houden zich hier ook aan, maar helaas niet allemaal. Trouwe huurders kosten ons minder tijd en daardoor minder geld. In samenspraak met ons huurdersplatform is daarom dit jaar gekozen om een deel van het Jutphaas Wonen fonds te besteden aan deze trouwe huurders”.

Jutphaas Wonen wil het totaalbedrag van € 5.000,= besteden aan maatregelen die de woning of de woonomgeving ten goede komt. De investering moet bijdragen aan het woongenot. In totaal zijn er 78 huurders die meer dan 35 jaar een woning bij Jutphaas Wonen huren. De 5 bewoners zijn uitgekozen door middel van loting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk