Tramverkeer naar IJsselstein plat vanwege incident op de Koekoekslaan

Door een ongeluk op de tramlijn van Nieuwegein naar IJsselstein is er momenteel geen tramverkeer mogelijk. U-OV denkt tot 17.00 uur tijd nodig te hebben om de verstoring op te lossen.

Het zou gaan om een ongeluk op de overgang bij de Koekoekslaan in de wijk de Doorslag. Er is nog geen vervangend vervoer. ‘Reis met een reguliere buslijn’ zo adviseert U-OV.

U-OV laat weten dat een personenauto op de trambaan is geschept. De precieze oorzaak is onduidelijk. Er zouden geen gewonden zijn gevallen. Inmiddels (16.00 uur) is de tram weggesleept en komt het tramverkeer weer op gang. Rond 17.00 uur zullen alle trams weer op schema rijden.

De afgesleepte tram

One thought on “Tramverkeer naar IJsselstein plat vanwege incident op de Koekoekslaan

  1. O.Lieberwerth

    Dat er geen dode of gewonden zijn gevallen is puur geluk!! Deze ZEER gevaarlijke overgang is pal bij het ziekenhuis! Er zijn daar al meer mensen doodgereden! Verpleegkundige die iets te gehaast was toen waarschijnlijk! De Trammaatschappij vindt het acceptabel dat er zo nu en dan doden vallen, anders zou het te lang duren als er echt goede beveiliging neergezet zou worden!!
    AHOPS zou een hele grote verbetering zijn, maar te duur en te traag! Ze rijden daar dus graag over lijken! Als men 10 miljoen van de nieuwe trambaan kan verduisteren dan kunnen zeker op die plaats bij het ziekenhuis extra beveiliging aangebracht worden! Directie’s kunnen zich wel vol inzetten om van groot nog groter te worden! Deze directie staan achter het personeel zoals wordt gezegd van hun! Maar om ook iets voor hun veiligheid te doen dat blijkt te duur! Ik vraag me toch al veel langer af waar ze dan achterstaan qua personeel? En dit geldt ook voor de klanten van het ziekenhuis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk