Katern

Trainingsstaf eerste heren- en damesteam van volleybalvereniging NVC compleet

Volleybalvereniging NVC heeft haar traingingsstaf voor het eerste heren- en damesteam voor het nieuwe seizoen compleet. Floris van Harsselaar verlengt zijn contract bij de heren en Michael van den Brink is de nieuwe trainer van het eerste damesteam.

Floris van Harsselaar begint na de zomer aan z’n negende jaar als trainer van het vlaggenschip van NVC. In het afgelopen seizoen heeft hij samen met het team gezorgd voor aansluiting bij de top in de tweede divisie. De behaalde tweede plaats in de ranglijst biedt dit jaar geen promotie naar de eerste divisie, door een versterkte degradatie vanuit de eredivisie. Toch kijkt Van Harsselaar terug op een mooi seizoen waarin hij z’n team veel progressie heeft zien boeken. Doelstelling voor komend seizoen is mee te draaien in de (sub)top. Het team ondergaat enkele wisselingen en aan Van Harsselaar de uitdaging om daar een sterke spelersgroep van te maken.

Michael van den Brink naar damesteam
Michael van den Brink, de nieuwe trainer van het eerste damesteam, is een bekende in de volleybalwereld. Als oud eredivisiespeler maar ook als trainer bij onder meer de dames van Vives en de heren van Servia. Ook bij NVC is Van den Brink geen onbekende. Jarenlang speelde hij competitie bij de heren. Over zijn ambitie is hij duidelijk: ‘’Ik wil speelsters individueel beter maken en het uiterste uit het team halen. Als dit leidt tot een hogere eindklassering dan dit jaar, dan zou dit een mooi resultaat zijn. Ik ga echter niet op voorhand zeggen dat we kampioen moeten worden. Dat ik richting mag geven aan een groep enthousiaste meiden waar nog voldoende groei in zit, gaf voor mij de doorslag om voor NVC te kiezen.’’

Volleybalvereniging NVC is een gezellige en levendige volleybalvereniging in Nieuwegein. De club heeft 240 leden, variërend in leeftijd van zes tot ruim zeventig jaar. De teams van NVC spelen competitie op allerlei niveaus. In seizoen 2017-2018 komen heren 1 en dames 1 uit in de tweede en derde divisie. Iedereen die wil (leren) volleyballen – in competitie of in recreatief verband – is van harte welkom.

Floris van Harsselaar en Michael van den Brink gaan enthousiast aan de slag met de selecties van volleybalvereniging NVC

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk