Training Signalering eenzaamheid voor vrijwilligers

Maandag 9 mei van 09.30 uur tot 13.00 uur vindt de training ‘Signalering Eenzaamheid’ plaats. Een training voor vrijwilligers die mensen thuis bezoeken. 38% van Nieuwegeiners geeft aan zich eenzaam te voelen. Een probleem dat, zeker bij de doelgroep van de vrijwilligers van deze training, speelt. In deze training krijgt u inzicht in eenzaamheid en de gevolgen daarvan. U leert hoe eenzaamheid te signaleren. En vervolgens hoe dat bespreekbaar te maken. U krijgt inzicht in uw rol bij dit probleem, wat u daarin kunt betekenen.
De training bestaat uit kennis overdracht en oefeningen, ook is er ruimte voor bespreken van casussen uit de praktijk. De training wordt verzorgd door Marja de Ruiter. Marja is werkzaam als projectleider en sociaal makelaar van TijdVoorElkaar en spinner in woonservicezone WEB. De kosten bedragen € 5,00 en de training vindt plaats in Buurthuis kerkveld aan het Kerkveld 63 a in Jutphaas. Aanmelding kan tot donderdag 6 mei door te bellen naar: 06-48569505 of te mailen naar de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren