Gerrit Plomp tekent als hoofdtrainer 2019-2020 bij SV Geinoord

Woensdagavond 9 januari jl. hebben Gerrit Plomp en Ramon Bongers hun handtekening gezet onder een 2-jarige verbintenis met SV Geinoord. Beide mannen werken nu nog bij zondag 2eklasser SO Soest, maar zijn goed bekend in onze regio en kennen SV Geinoord nog van het verleden. Beiden treden aan het begin van het nieuwe seizoen in dienst van de Nieuwegeinse zaterdagclub en zullen dus als opvolgers fungeren van het tweetal Charles Loots en Henry Helmes. Laatstgenoemde is intussen al teruggetreden als assistent-trainer en wordt tussentijds vervangen door Edgar Hougee terwijl teammanager Andries van Eijk ook heeft plaats gemaakt voor Rolf Pot.

Hoofdtrainer Gerrit Plomp heeft betaald voetbal gespeeld (FC Utrecht, Bochum, Feyenoord, Fortuna SC) en heeft na SV Geinoord in het verleden ook Huizen, Vriendenschaar en FC de Bilt getraind. Assistent trainer Ramon Bongers werkte ook bij FC de Bilt en SO Soest samen met Gerrit Plomp.

Onder toeziend oog op Sportpark Parkhout van bestuur, STN en technische commissie hebben beiden afgelopen woensdagavond het contract getekend en uiteraard is dit op foto vastgelegd. ‘Namens het bestuur heten we Gerrit en Ramon van harte welkom bij de club en wensen we hun een plezierige tijd in de samenwerking met alle Geinoord-betrokkenen’ aldus een troste Hans van der Meijden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren