Training Business Model Canvas

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je leren hoe je op een overzichtelijke en visuele manier het bedrijfsmodel van je onderneming in kaart kan brengen? Neem dan op 24 maart 2015 deel aan de training “De negen stenen van het Business Model Canvas”. De training wordt gegeven door Foppe Rauwerda. Hij gebruikt het Business Model Canvas in zijn eigen adviespraktijk voor het uitwerken van nieuwe diensten voor zorgorganisaties.

In het Business Model Canvas wordt vanuit klant-, organisatie- en financieel perspectief het bedrijfsmodel uitgewerkt. Centrale steen is het onderscheidende vermogen, de propositie ten opzichte van de concurrentie. Het Business Model Canvas wordt wereldwijd toegepast en in november vorig jaar heeft onze eigen premier Rutte het miljoenste exemplaar van het boek Business Model Generation in ontvangst genomen.

Tijdens de training van ga je samen met de andere deelnemers aan de hand van een praktijkvoorbeeld het canvas uitwerken zodat je dit later ook voor je eigen onderneming kunt toepassen. Aan het einde van de avond kunt je aan de bar napraten en bijpraten met andere professionals uit Nieuwegein.

De training wordt georganiseerd door BiZZp Nieuwegein – het platform voor zelfstandige professionals die wonen en werken in Nieuwegein – en vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf ± 19.45 uur). De toegang is gratis voor leden en introducees die voor de eerste keer komen. Andere belangstellenden betalen een bedrag van € 17,50, contant te voldoen bij aanvang van de avond. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden op www.bit.ly/bizzp. Voor meer informatie kunt u bellen met BiZZp-voorzitter Huub van Baal, 064 941 65 67.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren