Katern

Training amateurs nadert met rasse schreden

Nog drie weken en ook de amateurs in onze regio beginnen met de trainingen. Om goed voorbereid te zijn op de competitiestart in de eerste weken van september. Dat zal bij Geinoord gebeuren zonder vaste kracht Mick Brookman die te kennen heeft gegeven vanwege drukke werkzaam heden voorlopig niet meer beschikbaar te zijn voor de selectie. Zijn plan om bij een lager team van JSV te gaan spelen zonder trainingsverplichtingen, heeft hij laten varen.

Ook een wijziging bij JSV, maar dan op bestuurlijk niveau. Coert van Ee heeft de voorzittershamer overgedragen aan Wail Shaaban, die momenteel wordt ‘ingewerkt’ door Ton van Kippersluis, in het verleden ook preses bij de zwartwitten. Intussen is ook de indeling bekend geworden van het zondagteam van JSV dat is ingedeeld in de vierde klasse E en daarin regionale tegenstanders zal treffen zoals ’t Goy en Schalkwijk.

Ook Geinoord-trainer Gerrit Plomp is blij met het sterk regionale karakter van zijn ploeg. ,,Ik betreur het niet dat we Waterwijk en Almere zijn kwijtgeraakt en daarvoor ploegen uit de buurt in de plaats hebben gekregen zoals CSW en Nita.’’ Geinoord heeft al een aantal oefenduels geprogrammeerd zoals wedstrijden tegen VRC en VVIJ. De ploeg gaat 8 augustus voor het eerst trainen, en datzelfde geldt ook voor JSV.

Gerrit Plomp, de trainer van Geinoord, is blij met de twee nieuwelingen CSW en Nita, in zijn afdeling

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!