Traditionele ‘Snerttoernooi’ bij JSV voor altijd verbonden aan Kees van den Hoeven

In juli 2022 overleed JSV oud-jeugdtrainer Kees van den Hoeven op 41-jarige leeftijd. De betrokken JSV-er speelde eerst tien jaar bij de voetbalvereniging op Sportpark Galecop, waarna hij 20 jaar lang de jeugd trainde. Afgelopen week werd hij postuum geëerd door hem voor altijd te verbinden aan het traditionele ‘Snerttoernooi’ van JSV. In 2011 ontving Kees van den Hoeven al de Arie Terlouw Troffee, een aanmoedigingsprijs die jaarlijks door JSV word uitgereikt.

Kees van den Hoeven

Na zijn overlijden afgelopen zomer liet hij een enorme leegte na. ‘Maar zijn naam zal voor altijd aan JSV verbonden blijven’ aldus oud voorzitter Ton van Kippersluis. ‘Historie kan en moet je aan elkaar verbinden. Vandaar dat JSV besloten heeft dat het jaarlijkse traditionele snerttoernooi in het eerste weekend van januari de naam ‘Kees van den Hoeven toernooi’ heeft gekregen’ zegt van Kippersluis.

Tijdens het toernooi, dat 7 januari jl. werd gehouden, waren zowel de ouders en zus van Kees aanwezig. Zij waren getuige van de mooie woorden over Kees van de oud voorzitter en daarna van de leuke wedstrijden die gespeeld werden door 16 zelf ingedeelde teams waarbij het bijzondere was dat VVIJ uit IJsselstein, dat ook meedeed met een team waar veel oud-JSV-ers in speelden, het toernooi wist te winnen. Kees was na zijn vertrek op de voor hem bekende wijze verder gegaan bij VVIJ.

Ton van Kippersluis: ‘Kees zag je altijd en overal, kende iedereen en werd door iedereen herkend, wie dan ook kon altijd bij Kees terecht al was het laatste contact van jaren geleden’. Nu denkt JSV en VVIJ in ieder geval iedere jaar toch nog even aan Kees met dank voor alles wat hij heeft gedaan voor beide verenigingen.’

Op de foto de uitreiking van de oorkonde aan de ouders en zus van Kees van den Hoeven met de blijvende herinnering

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk