Katern

Afsluiting seizoen Unie van Vrijwilligers

De Unie Van Vrijwilligers organiseert op dinsdagmiddag 17 juni 2003 ter afsluiting van het seizoen een optreden van het Ouderenkoor ‘De Lekzangers’, tevens zal er een Bingo zijn met een verloting.

De Unie Van Vrijwilligers is een organisatie die zich ten doel stelt maatschappelijke hulp door vrijwilligers te bieden/bevorderen in de vorm van menselijk contact en continuïteit. Reeds in 1938 werd de basis gelegd voor deze organisatie. De afdeling Nieuwegein, eind 1966 opgericht, is lid van de Provinciale Unie Van Vrijwilligers Utrecht.

Het Bestuur van UVV-afdeling Nieuwegein is eindverantwoordelijk voor het beleid en voor de werkzaamheden van de medewerkers. Deze werkzaamheden vinden plaats binnen projecten ziekenhuiswerk (bloemenverzorging, boekenuitleen, kinderopvang, rijdend winkeltje en vriendschappelijk contact) en bij ouderenwerk-projecten (felicitatiedienst, de Geinsche Hof, ‘t Laantje, ouderenkoor ‘de Lekzangers’ en sociëteit).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: