Toverschool on Tour

Ben je een Harry Potter fan en hou je van toveren en andere mysterieuze zaken? Dan moet je zeker langskomen bij de Toverschool on Tour en de Magic & Mystery Show die op woensdag 24 juli a.s. in winkelcentrum Cityplaza te Nieuwegein wordt gepresenteerd. Het wordt een hele spannende middag waarop verbazingwekkende dingen gebeuren. Niet alleen de kids, maar ook de meegekomen ouders zullen hun ogen niet geloven en volop kunnen genieten van een fantastisch show- en spelprogramma waarin ook nog eens prachtige Harry Potter prijzen zijn te winnen.

Ieder uur wordt er een show- & spelprogramma gepresenteerd door Nederlands beste kinderentertainer Bart Juwett. De eerste show begint om 13.00 uur, de laatste om 17.00 uur. Het showprogramma biedt vele spektakulaire acts, spannend én vol humor. Naast zijn toverkunsten zal Bart Juwett een ieder versteld doen staan als hij in conversatie gaat met zijn sprekende draak.

Kanskaartenactie …

Vanaf maandag 8 juli kan men op meerdere manieren in het bezit komen van gratis kanskaarten waarmee fraaie Harry Potter prijzen kunnen worden gewonnen. Bij aankoop van ieder Harry Potter artikel wordt een gratis kanskaart uitgegeven, maar ook als men voor € 100,= aan kassabonnen heeft gespaard. Het maakt niet uit van welke Cityplaza-winkels deze kassabonnen afkomstig zijn. Daarnaast worden er in een aantal winkels gratis Harry Potter kleurplaten uitgegeven. Hoe meer kanskaarten men weet te verzamelen, hoe meer kans men maakt op Harry Potter prijzen.

Kom op woensdag 24 juli naar de Toverschool en neem de inmiddels gekregen kanskaart(en), kleurplaten en/of gespaarde kassabonnen mee. Bij de Toverschool-Infobalie krijgt ieder kind altijd een gratis kanskaart. Hier kunnen ook de kleurplaten worden ingeleverd in ruil voor kanskaarten. De gespaarde kassabonnen worden gecontroleerd en voor iedere € 100,= aan kassabonnen wordt een kanskaart uitgereikt.

Vul de kanskaarten volledig in en deponeer deze in de bij het podium opgestelde “toverbus”. Wellicht behoor je direct al bij de 10 prijswinnaars die ieder uur uit de toverbus worden getrokken. In de week na de Toverschooldag worden er uit alle ingeleverde kanskaarten nog eens 3 prijswinnaars getrokken en worden de kleurplaten beoordeeld door een deskundige jury. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De uitslag wordt ook bekend gemaakt op deze site.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk