Katern

Vrienden van Vreeswijk live

Zaterdag 10 mei komen diverse bands uit Vreeswijk e.o. bij elkaar in buurthuis Vreeswijk voor een bijzondere sessie-avond: ‘Vrienden van Vreeswijk live’. U bent welkom te komen luisteren naar de meest uiteenlopende soorten muziek, vanaf 21.00 uur en de entree is gratis. Buurthuis Vreeswijk is te vinden op Fort Vreeswijk in Nieuwegein-zuid.

Twee keer per maand is er al jarenlang een muzikale inloopavond in buurthuis Vreeswijk, o.l.v. Vreeswijk’s bekendste band ‘Hees’. “Deze avonden zijn altijd erg gezellig” vertelt Peter Evers van ‘Hees’. “Maar nu wilden we het eens iets groter aanpakken.” Inmiddels hebben vijf bands uit de nabije omgeving zich al aangemeld om op zaterdag 10 mei een mooi stuk muziek en zang ten gehore te komen brengen. Natuurlijk is er ook ruimte voor mensen die (nog) niet in een band spelen.

In het buurthuis staan die avond versterkers, een drumstel en speakers, zodat je alleen je eigen instrument mee hoeft te nemen. Voor de muzikanten is het erg leuk als er veel publiek komt, dus loop vooral ook binnen als je geen instrument bespeelt!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren