Katern

Topsport Talkshow met Bob de Jong

Topsport Talkshow met Bob de Jong

Sporten is niet alleen goed voor de gezondheid, het is ook gewoon leuk. NOC*NSF brengt dat jaarlijks onder de aandacht met de Nationale Sportweek. Dit jaar vindt deze plaats van 17 t/m 25 september. Bibliotheek De tweede verdieping doet hieraan mee met het Café van de Verdieping op donderdagavond 22 september, dat als thema heeft Topsport Talkshow. Deze talkshow is mede tot stand gekomen dankzij medewerking van het NOC*NSF.

Sportjournalist Edward van Cuilenborg ontvangt twee beroemde sporters die hij zal ondervragen over hun sportplezier en het effect op de gezondheid. De eerste gast is Bob de Jong, een Olympisch schaatskampioen over wie dit jaar de biografie Bob anders verscheen. Marijn de Vries is de tweede gast. Zij is een voormalig profwielrenster. Tegenwoordig is ze o.a. journalist. Afgelopen zomer deed ze verslag van de Tour de France voor de NOS.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur en tijdens de pauze worden er innovatieve sportgadgets gedemonstreerd, zoals Smartgoalsom de sporttraining leuker te maken. Ook zal de nieuwe gezondheidssite van de bibliotheek voor en door Nieuwegeiners gelanceerd worden.

Toegang: € 6,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het infopunt in de bibliotheek. Reserveren kan via: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Topsport talkshow.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk