Katern

Tomatenjam in ‘Koken met PEN’

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga een heerlijke ‘Tomatenjam.’

Olga: ‘Niet alledaags, maar wel erg lekker, deze frisse, iets zoetige tomatenjam. Het recept is van mijn vriendin Wil, die een waar culinair wonder is. De jam is niet alleen heerlijk op een stukje (geiten)kaas of een toastje, maar ook op brood (met wat kaas en rauwkost), bij een gebakken eitje, als toefje op je amuse, bij je borrelhapjes en noem maar op. En, leuk ingepakt, is deze “jam” een heel origineel cadeautje.’

Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘Tomatenjam’ zelf kunt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk