Tijdelijke fietsbrug Beatrixsluis op 14 juni afgesloten, lichte verkeershinder Waterliniedok

Op woensdag 14 juni tussen 09.00 en uiterlijk 15.00 uur is de tijdelijke fietsbrug bij de Prinses Beatrixsluis afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het Waterliniedok, hinder is voor hen dan ook zeer beperkt. Het autoverkeer ondervindt lichte hinder omdat zij beurtelings van een rijstrook gebruik kunnen maken.

De afsluiting is nodig omdat Sas van Vreeswijk een kraan verplaatst die nodig is voor het maken van de kolkwanden. Na de verplaatsing kan deze kraan ten noorden van de fietsbrug verder met het werk. Gelijktijdig verlegt Sas van Vreeswijk een kabel die nog in de weg ligt.

Hinder Waterliniedok
Tussen 09.00 en 15.00 uur is één rijstrook van het Waterliniedok ter plaatse van de brug over het Lekkanaal afgesloten voor autoverkeer, zodat fietsers hierover omgeleid kunnen worden. Dit geven we ter plekke duidelijk aan en verkeersbegeleiders zijn aanwezig. Fietsers en voetgangers worden fysiek gescheiden van autoverkeer. Autoverkeer is enkele minuten langer onderweg als zij bij de afzetting even moeten wachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren