Katern

Tijdelijke bouwvergunning voor noodlokalen Cals College

Het college heeft besloten een tijdelijke bouwvergunning voor een tijdsduur van maximaal 5 jaar te verlenen voor het plaatsen van 7 nood lokalen bij het Cals College aan de Vreeswijksestraatweg 6A. Deze nood lokalen zijn nodig omdat het Cals College gaat renoveren en verbouwen. Daardoor kunnen delen van het gebouw gefaseerd niet worden gebruikt voor het onderwijs.

De noodlokalen moeten uiterlijk 6 weken nadat de renovatie is afgerond, of in ieder geval vóór uiterlijk 3 maart 2009, worden verwijderd. Het terrein moet dan in oude staat worden teruggebracht. Het verzoek om vergunning/vrijstelling heeft twee weken ter inzage gelegen. Tegen het bouwplan zijn geen bedenkingen ingediend. Bij de keuze van de locatie van de nood lokalen is rekening gehouden met het beperken van de overlast voor omwonenden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren