Thijs Swinkels (20) uit Nieuwegein zingt tijdens de 50PlusBeurs

Van 12 tot en met 16 september is in de Jaarbeurs in Utrecht ‘s-werelds grootste evenement voor actieve 50Plussers; de 50PlusBeurs. De zeer jonge en getalenteerde zanger Thijs Swinkels én Nieuwegeiner zal er op dinsdag 12, vrijdag 15 en zaterdag 16 september in de middag optreden in het Silver Theater.

Thijs Swinkels

Dit optreden belooft een unieke muzikale ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden. Met zijn repertoire, ‘A Tribute to The Crooners’ zingt Thijs liedjes van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Elvis Presley. ‘Ik heb veel zin in dit evenement en wil graag mijn liefde voor muziek delen met het publiek’ aldus de jonge zanger tegenover onze redactie.

Op 14 jarige leeftijd, was Thijs Swinkels deelnemer bij The Voice Kids in Nederland. Sindsdien heeft Thijs opgetreden als zanger en pianist bij Het Scheepvaartmuseum, op luxe boten en in verschillende 5 sterren hotels/restaurants in Amsterdam. Thijs, nu 20 jaar oud, is te boeken voor muzikaal entertainment op bruiloften en partijen, restaurants en andere evenementen.

Over Thijs Swinkels
Thijs Swinkels (Nieuwegein, 21 juni 2003) is zanger en pianist. De liefde voor muziek ontstond al in zijn jeugd. Hij groeide op met de muziek van Simon & Garfunkel, Neil Diamond, Michael Bublé en ook de muziek van grote componisten als Bach en Beethoven was vaak te horen in huis.

Toen hij 10 jaar oud was kreeg hij zijn eerste pianolessen. Aanvankelijk speelde hij enkel klassiek repertoire van componisten als Mozart en Schubert. Later begon hij zich te interesseren voor andere muziekstijlen zoals Jazz en Boogiewoogie met pianisten Elton John, Jerry Lee Lewis en Liberace als grote voorbeelden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk