Babymassage Cursus: nu ook op zaterdag

Aanraken, oogcontact en je stem zijn de basis voor het bijzondere contact met je baby door babymassage. Voor ouders is babymassage een heel bijzondere manier om elkaar te leren kennen! Bovendien is massage plezier voor twee.In Nieuwegein, in Gezondheidscentum de Roerdomp, start binnenkort weer een cursus babymassage op zaterdag ochtend of op maandagavond. Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen en is bestemd voor ouders met een baby van ongeveer 7 weken tot ongeveer 7 maanden. Je leert in 4 lessen een ontspannende massage en er wordt aandacht besteed aan verschillende thema’s, zoals rust en regelmaat en haptonomisch dragen van je baby.Tijdens de koffie/ thee pauze kunnen ervaringen met andere ouders worden uitgewisseld. De kosten voor de cursus zijn € 45,00. Omdat de cursus op zaterdagochtend gegeven wordt zijn partners altijd welkom. Docente, Annelies Kerst is fysiotherapeute, docente zwangerschapsgym en Shantala babymassage. Voor meer informatie zie deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Babymassage Cursus: nu ook op zaterdag

Aanraken, oogcontact en je stem zijn de basis voor het bijzondere contact met je baby door BABYMASSAGE. Bovendien is massage plezier voor twee. In Nieuwegein, in Gezondheidscentum de Roerdomp, start 11 maart weer een cursus babymassage op zaterdag ochtend of op maandagavond.Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen en is bestemd voor ouders met een baby van ongeveer 6 weken tot ongeveer 7 maanden. Je leert in 4 lessen een ontspannende massage en er wordt aandacht besteed aan verschillende thema’s. De kosten voor de cursus zijn 45 euro. Docente is fysiotherapeute, docente zwangerschapsgym en Shantala babymassage Voor info en opgave kunt u bellen naar: 030 – 65 676 32 of 06 41755243.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren